Muzikale apps

Super handig, die smarthphones. Je kunt er mee bellen, sms’en, navigeren, internetten en hebt tal van mogelijkheden op het gebied van apps. Heb je geen abonnement? Dan is het makkelijker om een simonly abonnement te nemen. Dit is goedkoper en ook op deze manier kun je gebruik maken van een internetverbinding. Hier een overzicht van leuke muzikale apps.

  • ThumbJam: Met deze app kun je maar liefst 40 muziekinstrumenten met je smarthphone spelen. Deze app kost echter wel een kleine zeven euro, maar dan heb je ook wat.
  • Beatwave: Deze gratis muziekapp is voor zowel muzikaal als onmuzikaal mens geschikt. Je kunt hier allerlei geluiden en ritmes maken.
  • Garageband: Met deze app kun je jouw eigen muziek opnemen, muziek maken en creëren door een grote voorraad aan tracks. Deel jouw muziek met je vrienden, door middel van de app. Deze app kost 4,49 euro.
  • Luisterpaal: Weet je op het moment niet wat je wilt luisteren qua muziek? Download dan de Luisterpaal app en je kunt gratis 50 albums luisteren. Elke dag verschijnen er nieuwe albums op de app.
  • Glee Karaoke: Ben jij fan van Glee of ben je in een gekke bui? Download dan de Glee Karaoke app en zing met alle liedjes uit de glee serie mee. Nog een voordeel, deze app is gratis.

Vind hier nog meer muzikale apps.

 

Tags: ,

Recent posts in Nieuws