The Passion 2013 in Den Haag

The Passion, het muzikale spektakel waarin het lijdensverhaal van Jezus op een theatrale en muzikale manier wordt verteld. Dit jaar zal het gehouden worden in Den Haag. Het evenement zal voor de derde keer plaats vinden en zal worden georganiseerd door de EO en de RKK. Vorig jaar was Rotterdam de gastheer en het jaar daarvoor werd het voor het eerst gehouden in Gouda.

In Rotterdam kwamen vorig jaar tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers. En ook op televisie was het een heus spektakel, er keken maar liefst 1,7 miljoen mensen. De EO en de RKK zorgen ervoor dat ‘grote namen’ een rol krijgen. Grotendeels komt dit de publiciteit ten goede. Vorig jaar was zangeres Berget Lewis Maria er en speelde Danny de Munk de rol van Jezus. Ook hebben Charly Luske, Frans Bouwer, Do en vele andere BN’ers een rol gespeeld in The Passion. Het is echt een spektakelstuk, dat zich door heel de stad af speelt. Zo werd vorig jaar de show afgesloten met de als Jesus verkleedde Danny de Munk op de Erasmusbrug, zingende het nummer van Marco Borsato ‘Afscheid nemen bestaat niet‘.

Dit jaar beloofd het ook weer een en al spektakel te worden. Wil je weten wie dit jaar welke rol zal spelen? Blijf dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

 

Tags: ,

Recent posts in Nieuws