Tomorrowland verdubbelt

Dat Tomorrowland een groot succes is, bleek al uit onze eerdere berichtgeving. Tomorrowland 2012 was groots en dat is buitenstaanders niet onopgemerkt gebleven. Grote partijen uit verschillende werelddelen hebben belangstelling getoond om het muziekevenement naar hun land te halen. Van Rusland tot Amerika tot Azië tot Australië. Iedereen lijkt Tomorrowland te willen. It’s ‘HOT’ right now!

logo-tomorrowland

Afgelopen weekend was de editie van 2013 weer in no time uitverkocht. Vanaf vijf uur zaterdagmiddag startte de verkoop. Als je om vijftien seconde over vijf was ingelogd en plaats nam in de waiting line, was je nog te laat. Kortom, ongelofelijk populair en gewild. Vrijwel direct daarna kondigde de organisatie aan dat het na het weekend met groot nieuws zou komen.

Vandaag kwam de organisatie van Tomorrowland dus met dat grote nieuws. ”Wegens het grote succes is er besloten om dit jaar een ‘tweede’ Tomorrowland te organiseren”, aldus de organisatie. In september van dit jaar zal er buiten België nog een Tomorrowland worden georganiseerd. Ook hier kan er zeker drie dagen worden genoten van de beste internationale DJ’s afkomstig uit de hele wereld. De verwachting is dat dit in een ander werelddeel zal worden georganiseerd. Zekerheid is hier nog niet over gegeven. Wordt dus vervolgd.

 

Tags: ,

Recent posts in Nieuws