Who fits better?

Celebs hebben geregeld te maken met een kledingcrisis. De premières volgen elkaar in rap tempo op en je wilt toch elke keer weer goed voor de dag komen op die rode loper. Veel sterren laten hun kleding ontwerpen door een beroemde styliste, maar er zijn er ook celebs die dat niet doen. En de kans is dan aanwezig dat je een keer gespot wordt in een outfit die iemand anders ook al aanhad. Oeps!

Dit overkwam de Amerikaanse Nicole Scherzinger, ook wel bekend als de leadzangeres van de Pussy Cat Dolls. Zij is onlangs gespot in een blauwe strapless jumpsuit van Three Floor, maar wat blijkt? Eerder al droeg Mollie King exact hetzelfde pak. Singer-songwriter Mollie King heeft in tegenstelling tot Nicole blonde lokken. Maar helemaal identiek was de outfit niet, want beide dames hebben door middel van accessoires een eigen look gecreëerd. Oordeel zelf wat je ervan vindt.

nicole-scherzinger-vs-mollie-king

Wat gelijk opvalt is dat Nicole voor rode pumps heeft gekozen, ten opzichte van de zwarte pumps van Mollie. Daar waar zwart een klassieke en elegante uitstraling geeft, staat rood voor meer pit en sexappeal. Kan je niet kiezen tussen rode of zwarte pumps? Geen probleem, tegenwoordig is een combinatie van beide helemaal hot!

Met een zwarte tailleriem als accessoire accentueert Mollie King haar welgevormde figuur. En natuurlijk matcht dat weer goed met haar zwarte pumps. Nicole Scherzinger laat de jumpsuit onberoerd en kiest voor speelsere accessoires bij haar handen. Met gouden ringen en gele nagellak is de kleurenpalet compleet. Beide dames laten zien dat je met schoenen en accessoires toch een heel andere look kunt neerzetten.

zwarte-pumps-suede

Gelukkig voor Mollie en Nicole zijn ze niet de enige sterren met dezelfde outfit. Op de rode loper of een chique feest mag het dan ‘not done’ zijn om dezelfde kleding te dragen, op festivals is dat geen probleem. Deze zomer was de trend om een luchtig shirt te combineren met een hotpants van spijkerstof. En iedereen liep daar dus ook in.

 

Tags: , ,

Recent posts in Nieuws